Modul simplu si inteligent de a construi Build smart not hard

Stiati ca?

Distribuie Articolul

Originile caselor modulare datează încă din anii 1600. Una dintre primele case modulare raportate a fost adusă la viață de un pescar american care se mutase recent din Anglia și dorea o casă construită dupa standardele de construcție englezești de încredere!

Până în ziua de astăzi, în lume există peste 16 milioane de case modulare construite pe acest sistem!

În ultimii ani, oamenii din întreaga lume descoperă modul în care casele modulare pot fi prietenoase atât pentru mediu, cât și pentru bugetul lor. Clădirile modulare au o amprentă ecologică mai mică și pot fi construite cu durabilitate și caracter unic. Astăzi puteți cumpăra o casă modulară pentru mult mai puțin decât una construită clasic și puteți personaliza aproape fiecare aspect al acesteia.

www.termostarconstruct.ro duce povestea caselor modulare mai departe, la un alt nivel…

*Fotografiile nu aparțin Termo Star Construct

ARTICOLE SIMILARE

Case Modulare

Case Modulare Sustenabile si Accesibile

Scopul nostru este de a crea o generație diferita, unica si accesibila de case modulare eficiente energetic, sigure, confortabile, calitative, accesibile la scara larga, eco- friendly, si nu in ultimul rand, personalizate. Case modulare premium care vor inspira tranziția societății la un viitor energetic mai curat!

Case Modulare

FYI – Case modulare, case de vacanta

Pentru amplasarea caselor modulare de vacanță este nevoie de o platformă betonată sau fundații tip piloni. Acestea pot fi realizate de beneficiar pe baza proiectului realizat de echipa noastră de proiectare.

DESCARCA CATALOG

Case Modulare Premium

* - Campul este obligatoriu

Multumim pentru interesul acrodat!

Ai primit un link de descarcare a brosurei pe adresa de email.

Like Us on Facebook

CONSTRUCTII MODULARE PREMIUM