Proiecte realizate

Beneficiaza de experienta noastra

PROIECTE REALIZATE

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Complex turistic MAMAIA
Complex turistic MURES
Complex turistic VAMA VECHE
IASI, COMARNA
Casa modulara COMUNA FUNDATA, BRASOV – Suprafata construita: 32.23MP | Terasa acoperita: 14.5MP
Casa modulara BRASOV – Suprafata construita: 25.5MP | Terasa tip pergola: 15MP
Casa modulara BUCURESTI – Suprafata construita: 32.24MP | Terasa exterioara: 12MP
Casa modulara GIURGIU – Suprafata construita: 22.2MP | Terasa tip pergola: 6.2MP
Casa modulara RUNC, BUHUSI – Suprafata construita: 32.24MP | Terasa acoperita: 10MP
Casa modulara MARGINENI, BACAU – Suprafata construita: 37MP | Terasa acoperita: 10MP
Casa modulara NEAMT – Suprafata construita: 27MP | Terasa acoperita: 10MP
Casa modulara PLOPU, PRAHOVA – Suprafata construita: 25.5MP | Terasa acoperita: 10MP
Casa modulara SLOBOZIA, NEAMT – Suprafata construita: 43.57MP | Terasa acoperita: 46.2MP
Casa modulara VALEA AVRIGULUI, SIBIU – Suprafata construita: 35.95MP | Terasa acoperita: 9MP
Casa modulara VATRA DORNEI – Suprafata construita: 29MP | Terasa acoperita: 22.4MP
Casa modulara GURA HUMORULUI – Suprafata construita: 25.89MP | Terasa acoperita: 15MP

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Dan Radu
Dan Radu
@danradu
Read More
Am cochetat cu ideea unei case modulare timp de cativa ani (vazusem mai multe in Austria si Suedia), dar a trebuit sa dau peste echipa TermoStar pentru ca ea sa prinda contur si, intr-un final, sa se materializeze. Totul, dar absolut totul in colaborarea cu TermoStar a decurs ireprosabil: de la contactul initial, prezentarea ofertei si plierea pe ideile mele (toate ofertele lor sunt personalizabile) si pana la profesionalismul si tactul desavarsit cu care au abordat si cele mai mici detalii ale planului, constructiei si, mai apoi, ale transportului si montarii. TermoStar e mai mult decat o firma, e un partener de incredere care face ceea ce spune si spune ceea ce face. Totul transparent, totul la timp, fara costuri ascunse si abateri de la plan. Multumesc echipei TermoStar pentru o colaborare la superlativ.
Andrei Hutanu-Erhan
Andrei Hutanu-Erhan
@andreihutanu
Read More
Un client multumit! De la prima interactiune, si pana cand a fost livrata casa, apoi chiar dupa, am avut o colaborare foarte buna si eficienta cu echipa TermoStar. Am fost tratat cu rabdare si respect, fiecare detaliu si cerinta a fost discutata, analizata si gasita o solutie optima. A fost respectat intocmai timpul de executie, livrare, am fost mereu tinut la curent cu etapele productiei, am primit frecvent poze cu detaliile la care se lucra. Fara costuri ascunse, in buget, deschidere totala din partea echipei pt orice nelamuriri am avut. Recomand cu 5 din 5 stele.
Negreanu Claudia
Negreanu Claudia
@negreanuclaudia
Read More
Recomandam aceasta echipa minunata tuturor celor care sunt in cautarea de profesionalism, calitate, implicare, atentie la nevoile si parerile clientului si nu in ultimul rand rapiditate in livrarea unei case la cheie.
Andreea Alexandra Bliort
Andreea Alexandra Bliort
@andreeaalexandra
Read More
Recomandam cu toata increderea echipa de la TermoStar. Pe langa profesionalismul si deschiderea cu care au tratat solicitarea noastra, putem garanta si pentru calitarea serviciilor. Avem aproape 1 an de cand noi stam zilnic in casuta ce trebuia sa fie doar de vacanta si suntem mega multumiti de calitatea acesteia. Sa facem aceasta casuta a fost de departe una dintre cele mai bune decizii pe care puteam sa le luam.
Ion RO
Ion RO
@ion.ro
Read More
Astazi am terminat instalarea micutei noastre casute. Pe langa seriozitate, amabilitate, proactivitate, calitatea materialelor si a mainii de lucru, am descoperit cativa oameni frumosi si de toata isprava. Multumim pentru ceea ce ne-ati oferit!
Diana Cogali
Diana Cogali
@dianacogali
Read More
Recomandam TermoStar din toată inima, am primit 4 casute modulare ce ne au depășit așteptările. Va mulțumim pentru calitatea superioara și munca de organizare excelenta în construcția lor. Va mulțumim și pentru promptitudinea cu care ați răspuns la toate modificările si solicitările făcute de noi. Mult succes în continuare !!
Maria Oprea
Maria Oprea
@mariaoprea
Read More
Experienta noastra cu TermoStar a fost minunata, de cand i-am cunoscut si pana cand am primit casuta. Ne-am dorit o casuta de vacanta ieftina si rapid de obtinut, asadar modelul 5 de casuta modulara ni s-a potrivit aproape perfect. Am dorit o mica schimbare in ceea ce priveste organizarea interioara a camerelor, fapt acceptat de TermoStar si concretizat in produsul final. Intreaga colaborare a demonstrat seriozitatea, implicarea, profesionalismul lor. Am discutat la telefon si pe Whatsapp aproape zilnic, la nivel de detaliu, despre tot ce doream sa personalizam la casuta (alegere finisaje, montarea lor, aspectul exterior al casutei, localizarea prizelor, dimensiunile usilor, ......tot ce va puteti imagina). Rezultatul final a intrecut asteptarile, caci casuta arata exact cum ne-o imaginam si de abia asteptam sa o folosim. Recomand cu convingere TermoStar, nu credeam ca mai gasim in Romania baieti atat de seriosi, care sa faca o treaba atat de buna. 5 stele din toata inima!
Ermina Mihaela
Ermina Mihaela
@eremiamihaela
Read More
Promptitudine și calitate!
Mihai Teodor
Mihai Teodor
@mihaiteodor
Read More
Super profesionisti! Lucrarile lor sunt intotdeauna de cea mai buna calitate!
Previous
Next
Acest site foloseste cookie-uri pentru va putea oferi o experienta de navigare cat mai buna. Continuarea navigarii presupune ca sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.