Despre noi

Servicii profesionale personalizate

case modulare
CINE SUNTEM?

EFICIENTI, PUNCTUALI, PROFESIONISTI

Compania Termo Star Construct, a fost infiintata in anul 2006 ca o companie romaneasca cu capital 100% privat. In cei peste 15 ani de experinta in proiectare, consultanta si executie cu diversi clienti, atat din sectorul public, cat si cel privat, preocuparea noastra a fost dezvoltarea continua a solutiilor oferite, avand o grija extraordinara pentru nevoile clientilor nostri.

Punctualitatea si seriozitatea ne caracterizeaza mai presus de orice, putand spune, dupa toti acesti ani, ca acestea ne sunt atuurile principale. De asemenea, serviciile pe care le oferim au in centru consumatorul final, oferind confort, siguranta și eficienta.

Solutiile propuse de noi in cadrul fiecarui proiect sunt personalizate in functie de nevoile clientului si reprezinta raportul optim intre investitie si eficienta tehnica, cu ajutorul ultimelor inovatii in domeniu.

Scopul nostru este de a crea o generatie diferita, unica si accesibila de case modulare eficiente energetic, sigure, confortabile, calitative, accesibile la scara larga, eco-friendly si nu in ultimul rand, personalizate. Case modulare premium care vor inspira tranzitia societatii la un viitor energetic mai curat.

INTOTDEAUNA ALATURI DE CLIENTII NOSTRI

CONSTRUIM RELATII DE LUNGA DURATA

CALITATE

Ne asumam si ne mandrim cu lucrarile noastre. In ani, clientii nostri ne-au devenit parteneri in dezvoltarea de proiecte eficiente pentru comunitate.

EXPERIENTA

In cei peste 15 ani de activitatea continua, echipa noastra a crescut si s-a dezvoltat, oferind solutii personalizate la standarde de calitate internationala.

SERIOZITATE

Dupa sute de lucrari finalizate, ne mandrim ca niciodata nu am intarziat un termen de livrare. Va pot confirma clientii nostri multumiti.

about-bg-2

We Provide The Best Lawn Service From 10 Years

A few attractive lines that reveal your expertise and experience. Tell people what you are good at. You can focus on a few features and qualities that will create a good impression on all those who visit your website. Tell them what you are good at.

Why Choose Us

Let us now emphasize on the main benefits that customers will get by your company.

Fastest Work

An attractive line about the heading above.

High Skill

An attractive line about the heading above.

Clean Work

An attractive line about the heading above.

Proper Take Care

An attractive line about the heading above.

Home Delivery
Happy People
Tons Of Goods
Tree plant

Let's Bring Nature Into Your Lovely House

Use these paragraphs to focus on the topic in the headline. Make sure you keep it short and attractive.

Like Us on Facebook

CONSTRUCTII MODULARE PREMIUM

Acest site foloseste cookie-uri pentru va putea oferi o experienta de navigare cat mai buna. Continuarea navigarii presupune ca sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.