Modul simplu si intelingent de a construi Build smart not hard

Complexuri Turistice

SPATII PRACTICE, RAPIDE SI EFICIENTE

DESPRE PROIECTELE NOASTRE

Pentru noi Termo Star Construct, casa modulara inseamna o casa in care regasesti tot confortul dorit. Tehnologia noastra de realizare a caselor modulare are caracteristici diferite de cea a caselor traditionale. Casele modulare pot ajuta la completarea golurilor din domeniul rezidential pe care constructiile de case traditionale nu le pot acoperi.

– Structura metalica cadru, utilizata in constructia de containere si recunoscuta pentru rezistenta la seism si alti factori externi;

– Izolatie exterioara: polistiren expandat EPS 80-100mm peste care montam lambriul de exterior din lemn sau PVC;

– Tamplaria utilizata este din profil PVC PREMIUM cu geam triplu termoizolant;

– Izolatia interioara: panou termoizolant cu grosimea de 40mm, vata minerala cu grosimea de 50mm.

– Pereti placati cu gips carton finisati cu vopsea lavabila;

– Tavan placat cu gips carton finisat cu vopsea lavabila;

– Pardoseala: parchet;

– Pardoseala baie: gresie;

– Pereti baie: faianta si vopsea lavabila.

– Electrice – circuite de priza si de iluminat, tablou general de distributie, aparataj modular;

– Termice: convectori electrici; 

– Climatizare: Sistem de aer conditionat tip split (optional);

– Sanitare: Circuite de apa rece si apa calda, obiecte sanitare;

– Dotari: cabina de dus, vas WC cu rezervor, lavoar, boiler electric complet echipat;

* Pentru incalzire si apa calda poate fi utilizat si un sistem clasic de incalzire alcatuit din centrala si radiatoare.

– Pereti exteriori: Structura termoizolanta a peretelui propus de Termo Star Construct, pe baza coeficientilor de transfer termic a materialelor utilizate echivaleaza cu cea a  unui perete clasic de BCA cu grosimea de 24 cm izolat cu 10 cm de polistiren;

– Tavan: Structura termoizolanta a tavanului propus de Termo Star Construct, pe baza coeficientilor de transfer termic a materialelor utilizate este superioara unui planseu clasic alcatuit din grinzi din lemn izolat cu vata minerala in grosime de 10cm;

– Pardoseala: Structura termoizolanta a pardoselii propuse de Termo Star Construct, pe baza coeficientilor de transfer termic a materialelor utilizate echivaleaza cu o pardoseala clasica din beton armat.

– Tamplarie: Valorile Uf de pana la 1.0 W/m²K indeplinesc atat actuale cat si viitoare cerinte de protectie termica, fapt care ne ofera posibilitatea obtinerii unui coeficient de transfer termic pe fereastra de pana la 0.67 W/m²K. Prin continua dezvoltare, sistemul este deja pregatit sa faca fata unor viitoare solicitari si norme de economisire a energiei.

1. Stabilirea proiectului: compartimentari interioare, finisaje interioare, finisaje exterioare;

2. Stabilirea bugetului si intocmirea contractului;

3. Productia casei modulare;

4. Pregatire fundatiei si racorduri;

5. Livrare.

Proiecte propuse

Incepand cu data de 25.06.2023 unele dintre produsele noastre pot suferi modificari de pret cuprinse intre 7 - 11%

Restaurant + 3 Case Model 5 + 3 Case Model 6

Restaurant + 2 Case Model 1 + 3 Case Model 6

BENEFICIAZA DE EXPERIENTA NOASTRA

PROIECTE REALIZATE

Casa modulara MODEL 5 – 27MP + 10MP TERASA
Amplasament – Margineni, BACAU
Casa modulara MODEL 5 – 27MP + 18MP TERASA
Amplasament – Arges, BRADET
Casa modulara – 42MP + 30MP TERASA
Amplasament – Mogosesti, IASI

Ce spun clientii nostri?

Dan Radu
Dan Radu
@danradu
Read More
Am cochetat cu ideea unei case modulare timp de cativa ani (vazusem mai multe in Austria si Suedia), dar a trebuit sa dau peste echipa TermoStar pentru ca ea sa prinda contur si, intr-un final, sa se materializeze. Totul, dar absolut totul in colaborarea cu TermoStar a decurs ireprosabil: de la contactul initial, prezentarea ofertei si plierea pe ideile mele (toate ofertele lor sunt personalizabile) si pana la profesionalismul si tactul desavarsit cu care au abordat si cele mai mici detalii ale planului, constructiei si, mai apoi, ale transportului si montarii. TermoStar e mai mult decat o firma, e un partener de incredere care face ceea ce spune si spune ceea ce face. Totul transparent, totul la timp, fara costuri ascunse si abateri de la plan. Multumesc echipei TermoStar pentru o colaborare la superlativ.
Andrei Hutanu-Erhan
Andrei Hutanu-Erhan
@andreihutanu
Read More
Un client multumit! De la prima interactiune, si pana cand a fost livrata casa, apoi chiar dupa, am avut o colaborare foarte buna si eficienta cu echipa TermoStar. Am fost tratat cu rabdare si respect, fiecare detaliu si cerinta a fost discutata, analizata si gasita o solutie optima. A fost respectat intocmai timpul de executie, livrare, am fost mereu tinut la curent cu etapele productiei, am primit frecvent poze cu detaliile la care se lucra. Fara costuri ascunse, in buget, deschidere totala din partea echipei pt orice nelamuriri am avut. Recomand cu 5 din 5 stele.
Negreanu Claudia
Negreanu Claudia
@negreanuclaudia
Read More
Recomandam aceasta echipa minunata tuturor celor care sunt in cautarea de profesionalism, calitate, implicare, atentie la nevoile si parerile clientului si nu in ultimul rand rapiditate in livrarea unei case la cheie.
Andreea Alexandra Bliort
Andreea Alexandra Bliort
@andreeaalexandra
Read More
Recomandam cu toata increderea echipa de la TermoStar. Pe langa profesionalismul si deschiderea cu care au tratat solicitarea noastra, putem garanta si pentru calitarea serviciilor. Avem aproape 1 an de cand noi stam zilnic in casuta ce trebuia sa fie doar de vacanta si suntem mega multumiti de calitatea acesteia. Sa facem aceasta casuta a fost de departe una dintre cele mai bune decizii pe care puteam sa le luam.
Ion RO
Ion RO
@ion.ro
Read More
Astazi am terminat instalarea micutei noastre casute. Pe langa seriozitate, amabilitate, proactivitate, calitatea materialelor si a mainii de lucru, am descoperit cativa oameni frumosi si de toata isprava. Multumim pentru ceea ce ne-ati oferit!
Diana Cogali
Diana Cogali
@dianacogali
Read More
Recomandam TermoStar din toată inima, am primit 4 casute modulare ce ne au depășit așteptările. Va mulțumim pentru calitatea superioara și munca de organizare excelenta în construcția lor. Va mulțumim și pentru promptitudinea cu care ați răspuns la toate modificările si solicitările făcute de noi. Mult succes în continuare !!
Maria Oprea
Maria Oprea
@mariaoprea
Read More
Experienta noastra cu TermoStar a fost minunata, de cand i-am cunoscut si pana cand am primit casuta. Ne-am dorit o casuta de vacanta ieftina si rapid de obtinut, asadar modelul 5 de casuta modulara ni s-a potrivit aproape perfect. Am dorit o mica schimbare in ceea ce priveste organizarea interioara a camerelor, fapt acceptat de TermoStar si concretizat in produsul final. Intreaga colaborare a demonstrat seriozitatea, implicarea, profesionalismul lor. Am discutat la telefon si pe Whatsapp aproape zilnic, la nivel de detaliu, despre tot ce doream sa personalizam la casuta (alegere finisaje, montarea lor, aspectul exterior al casutei, localizarea prizelor, dimensiunile usilor, ......tot ce va puteti imagina). Rezultatul final a intrecut asteptarile, caci casuta arata exact cum ne-o imaginam si de abia asteptam sa o folosim. Recomand cu convingere TermoStar, nu credeam ca mai gasim in Romania baieti atat de seriosi, care sa faca o treaba atat de buna. 5 stele din toata inima!
Ermina Mihaela
Ermina Mihaela
@eremiamihaela
Read More
Promptitudine și calitate!
Mihai Teodor
Mihai Teodor
@mihaiteodor
Read More
Super profesionisti! Lucrarile lor sunt intotdeauna de cea mai buna calitate!
Stan Alexandra
@stanalexandra
Read More
Colaborarea cu Termo Star a fost una excelenta. De la prima intalnire in vederea stabilirii detaliilor, si pana la montarea finala, dansii au fost extrem de implicati si maleabili la toate "mofturile" noastre, si au facut tot posibilul sa ne faca pe plac pe tot parcursul executiei casutelor. Calitatea materialelor si transparenta de care au dat dovada, ne-au convins sa incepem colaborarea in cel mai scurt timp. Am fost foarte bine informati pe parcursul lucrarilor si au oferit consultanta foarte detaliata pentru ca totul sa decurga foarte bine. Suntem bucurosi ca absolut toate pretentiile noastre au fost respectate, ba mai mult, s-au facut eforturi suplimentare pentru a imbunatati diverse aspecte si detalii ale constructiilor cu 0 costuri ascunse. Cu siguranta vom mai colabora pe viitor! Le dorim succes in continuare! Multumim pentru seriozitate, transparenta si promptitudine, atat conducerii companiei, cat si echipei de montaj !
Sergiu Tanasescu
@sergiutanasescu
Read More
O echipa de profesionisti dedicata total nevoilor clientului. Recomand tuturor celor care doresc o colaborare cu Termostar sa faca si un drum la sediul firmei pentru a putea vedea exact procesul prin care casutele prind viata. Am primit constant poze in fiecare etapa a constructiei iar echipa a venit cu indrumari acolo unde nu as fi luat cele mai bune decizii singur. Sunt 100% multumit si recomand cu incredere.
Lorena Fasui
@lorenafasui
Read More
Pot sa spun cu sinceritate ca echipa Termostar este incredibila. M-au ajutat sa-mi transform viziunea in realitate, un “tiny house” modular de o minunatie aparte. Nivelul de profesionalism, comunicare cat si eficienta a fost total peste asteptari. De la Daniel, care m-a ajutat sa-mi transform viziunea in realitate, Georgiana, o persoana incredibila care a fost langa mine in tot procesul de proiectare, mobilare si finalizare a casutei, cat si Dorul si echipa lui care au facut din imposibilul posibil si au reusit cu brio sa pozitioneze casa la locatie chiar daca vremea si zona nu au fost favorabile. Rezultatul final a intrecut asteptarile, iar casuta arata exact cum mi-am imaginat-o. Personal nu am crezut ca mai exista in Romania o echipa atat de serioasa si determinata sa ajute clientul cu un produs excelent si o treaba atat de bine facuta. Recomand echipa Termostar cu mare drag si incredere!
Previous
Next

Sisteme de management al calitatii ISO 9001 si Sisteme de management al mediului ISO 14001.

DEDICATI CERCETARII SI DEZVOLTARII

Ne recomanda cei peste 15 ani de experienta!

MATERIALE DE TOP

Studiem in permanenta noile tehnologii pentru a va putea oferi intotdeauna produse finite lucrate cu materiale de top.

TERMENE RESPECTATE

Punctualitatea si seriozitatea ne caracterizeaza mai presus de orice, putand spune, dupa toti acesti ani, ca acestea ne sunt atuurile principale.

EXPERIENTA

In cei peste 15 ani de activitate continua, echipa noastra a crescut si s-a dezvoltat, oferind intodeauna cele mai bune solutii.

Like Us on Facebook

CONSTRUCTII MODULARE PREMIUM