Modul simplu si intelingent de a construi Build smart not hard

Case Modulare Sustenabile si Accesibile

Distribuie Articolul

Case modulare premium

 

Scopul nostru este de a crea o generație diferita, unica si accesibila de case modulare eficiente energetic, sigure, confortabile, calitative, accesibile la scara larga, eco- friendly, si nu in ultimul rand, personalizate. Case modulare premium care vor inspira tranziția societății la un viitor energetic mai curat!

Nu numai ca producem casele modulare, dispunem de timp-spatiu si tehnologia necesara pentru a le reproduce in mod constant si accesibil.
Utilizam materiale de cea mai buna calitate si tehnici de asamblare si productie eficiente pentru a minimiza din costuri si energie.

Cu cresterea urgenta pentru abordarea schimbarilor climatice si a altor probleme de mediu, casele modulare trebuie sa fie sustanabile si eficiente. De aceea suntem extrem de generosi in ceea ce priveste calitatea materialelor.

 

 

Constructia caselor modulare premium, poate oferi oportunități mari atât pentru performanța de mediu, cât și pentru cea economică și, prin urmare, este o alternativă atractivă.
Pentru a îmbunătăți profilul caselor modulare și pentru a dezvolta în mod eficient locuințe sustenabile și accesibile de înaltă performanță, este vital ca, în primul rând, nevoile și percepțiile industriei cu privire la aceste probleme să fie abordate in detaliu.

De aceea toate casele modulare sunt realizare sub control de calitate conform unor planuri bine definite.
Cele mai importante caracterictici ce contribuie la sustenabilitatea mediului si accesibilitatea economica sunt eficiența energetică operațională prin performanțe termice ridicate, considerațiile generale privind mediul de viață, strategiile de minimizare a deșeurilor și a resurselor. Alegerile facute in privinta modului de alimentare cu energie electrica/apa/gaze (panouri solare, sisteme de colectare si filtrare a apei, panouri fotovoltaice). Etc.

 

 

Mai multe oportunități inerente oferă avantaje ale sustenabilitatii caselor modulare. Timpul de executie poate fi scurtat semnificativ de planificarea eficientă a proiectului, crescând productia acestora, a forței de muncă și a întârzierilor mai mici legate de vreme, fiind realizate in -un mediu controlat. Casele modulare premium au un termen de executie de 30 de zile.

Furnizarea caselor modulare este o provocare destul de mare pentru majoritatea care contestă economiile emergente și economiile consacrate.
Fabricarea si industrializarea caselor modulare este oferită ca una dintre modalitățile cheie de a reduce costul livrării caselor modulare. Bineinteles, asta implica si livrarea materialelor in sediu, ceea ce contribuie la micsorarea costurilor, ne asiguram ca locuinta dumneavoastra ajunge in cele mai bune conditii de siguranta si in timpul stabilit la destinatie.

 

 

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, ne puteti urmari de asemenea pe facebook si Instagram.

De asemenea va asteptam la sediul nostru, unde tot timpul avem case modulare in productie.

https://www.facebook.com/Termostar/

https://www.instagram.com/termostarconstruct/

ARTICOLE SIMILARE

Case Modulare

Case Modulare Sustenabile si Accesibile

Scopul nostru este de a crea o generație diferita, unica si accesibila de case modulare eficiente energetic, sigure, confortabile, calitative, accesibile la scara larga, eco- friendly, si nu in ultimul rand, personalizate. Case modulare premium care vor inspira tranziția societății la un viitor energetic mai curat!

Case Modulare

FYI – Case modulare, case de vacanta

Pentru amplasarea caselor modulare de vacanță este nevoie de o platformă betonată sau fundații tip piloni. Acestea pot fi realizate de beneficiar pe baza proiectului realizat de echipa noastră de proiectare.

Like Us on Facebook

CONSTRUCTII MODULARE PREMIUM