Modul simplu si inteligent de a construi Build smart not hard

Blog

Case Modulare

Case Modulare Sustenabile si Accesibile

Scopul nostru este de a crea o generație diferita, unica si accesibila de case modulare eficiente energetic, sigure, confortabile, calitative, accesibile la scara larga, eco- friendly, si nu in ultimul rand, personalizate. Case modulare premium care vor inspira tranziția societății la un viitor energetic mai curat!

Citeste mai mult
Case Modulare

FYI – Case modulare, case de vacanta

Pentru amplasarea caselor modulare de vacanță este nevoie de o platformă betonată sau fundații tip piloni. Acestea pot fi realizate de beneficiar pe baza proiectului realizat de echipa noastră de proiectare.

Citeste mai mult
Case Modulare

Stiati ca?

Originile caselor modulare datează încă din anii 1600. Una dintre primele case modulare raportate a fost adusă la viață de un pescar american care se mutase recent din Anglia și dorea o casă construită dupa standardele de construcție englezești de încredere!

Citeste mai mult
Case Modulare

5 motive sa investesti intr-o casa modulara de vacanta

Te gândeşti la o casă de vacanţă sau de weekend, unde să îţi petreci timpul liber şi să te bucuri de aer curat? Indiferent unde locuieşti, este o opţiune atractivă, mai ales că  viaţa urbană devine tot mai agitată şi stresantă. Te-ai gândit însă la o casă modulară?

Citeste mai mult

DESCARCA CATALOG

Case Modulare Premium

* - Campul este obligatoriu

Multumim pentru interesul acrodat!

Ai primit un link de descarcare a brosurei pe adresa de email.

Like Us on Facebook

CONSTRUCTII MODULARE PREMIUM