Blog

A venit toamna, dar încă vă mai puteţi muta într-o casă nouă pană la Crăciun

A venit toamna şi mulţi dintre cei care se gândesc să construiască o casă îşi văd planurile date peste cap de ploi şi vremea nefavorabilă. Din fericire, există şi opţiunea unei case modulare, care prin timpul scurt de realizare v-ar permite să faceţi Crăciunul în noua locaţie.  Ignoraţi discuţiile despre cum ridicarea unei case durează doi ani şi costă dublu faţă de bugetul planificat. Există soluţii constructive mai simple şi mai usor de controlat.  Sună bine, nu?

Un astfel de scenariu este foarte plauzibil şi vă propunem să analizăm împreună argumentele.  Chiar dacă în 2-3 luni vine iarna, o casă modulară TermoStar Construct nu doar că este gata într-un timp foarte scurt, dar oferă şi tot  confortul necesar pentru a fi locuită pe întreg parcursul anului. Iată de ce:

Timp scurt de realizare şi administrare facilă a proiectului

Achiziţia, configurarea şi montarea unei case modulare este un proiect simplu şi rapid. Opţiunile sunt clare şi fără costuri ascunse: structură, compartimentare, finisaje exterioare şi interioare etc. Contractarea şi stabilirea proiectului durează în general 3-4 zile, construcţia efectivă a casei 15-30 de zile, montajul în locaţie 2 zile. (4 zile pentru casele alcătuite din mai multe module) Fără negocieri obositoare cu constructori, căutarea unui diriginte de şantier, vizite permanente în locaţie etc. Ştiţi de la început costul proiecutlui, iar incertitudinile dispar.

Infrastructura necesară caselor modulare TermoStar Construct este simplă şi foarte uşor de realizat. Din experienţa proiectelor anterioare, vă putem spune că platforma betonată este gata în cca 2 zile. De asemenea, există posibilitatea amplasării modulelor pe piloni, o operaţiune la fel de facilă. Oricât de ploioasă ar fi această toamnă, 2 zile însorite pentru realizarea platformei se găsesc cu siguranţă.

Construcţia unei case modulare nu depinde de stare vremii

Realizarea efectivă  a casei se face într-o fabrica. Aducem componentele gata finisate şi pregătite pentru asamblare.  Prin urmare, nu turnaţi, stâlpi, planşee sau şape şi nu aşteptaţi zile întregi că betonul să se usuce. Procesul de realizare a casei modulare este independent de starea vremii, prin urmare cele 15-30 de zile stabilite contractual (în funcţie de modelul ales) vor fi respectate.

Finisare completă şi confort maxim

Casele modulare TermoStar Construct sunt livrate finisate complet atât la interior cât şi la exterior. Nu pierdeţi timp prin magazine căutând parchet, gresie şi faianţă şi nici nu trebuie să negociaţi cu diverşi meşteri, greu de găsit mai ales dacă locaţie este una mai îndepărtată de oraş. Avem multiple opţiuni de finisaje, pentru diverse gusturi şi bugete.

Important de menţionat (am şi primit multe întrebări pe acest subiect) casele modulare TermoStar Construct sunt locuibile pe tot parcursul anului, deci veţi putea face fără probleme Crăciunul în noua dvs casă. Putem monta o centrală termică (pe gaze sau electrică), calorifere clasice sau chiar încălzire prin pardoseală. De asemenea, tâmplăria şi izolaţia termică sunt de calitate şi va asigură întreg confortul indiferent de temperatură de afară.

Concluzia?

Avantajul Casele modulare TermoStar Construct stă în îmbinarea termenului scurt de realizare (15-30 de zile – complet interior şi exterior) cu gestionarea simplă a întregului proiect. Clienţii au control pe costuri, ştiu exact ce plătesc şi care este termenul de execuţie, nu au costuri ascunse şi nu depind de capriciile vremii. După semnarea contractului ştiu exact când se pot muta în noua casă. Mai mult, în afara structurii metalice, casele modulare TermoStar Construct oferă acelaşi nivel de confort şi funţionalitate ca o casă din cărămidă şi beton, de la căldură şi apă caldă la deschiderile ferestrelor şi izolaţie fonică.

Dacă aveţi deja un teren, cu TermoStar Construct aveţi şansa să faceţi acest Craciun într-o casă nouă. Sunaţi-ne pentru mai multe detalii, iar dacă nu sunteţi pregătiţi pentru o astfel de discuţie accesaţi pagina cu modele de case modulare pe care le oferim: Proiecte Case Modulare.

FEATURED

5 motive să investeşti într-o casă modulară de vacanţă

Te gândeşti la o casă de vacanţă sau de weekend, unde să îţi petreci timpul liber şi să te bucuri de aer curat? Indiferent unde locuieşti, este o opţiune atractivă, mai ales că  viaţa urbană devine tot mai agitată şi stresantă. Te-ai gândit însă la o casă modulară? În acest articol îţi vom prezenta câteva argumente pentru care merită să investeşti într-o casă modulară de vacanţă, o alegere ce te poate duce mai aproape de dorinţele tale.

Înainte să începem, trebuie să ştii că în multe ţări europene, casele modulare au devenit tot mai populare, pe măsură ce piaţa descoperă că sunt construcţii solide, eficiente şi ecologice.

casa modulara de vacanta

De să optezi pentru o casă modulară de vacanţă?

  • Timp mai scurt de realizare. Casa modulară vine direct construită din fabrică şi include toate finisajele interioare şi exterioare. Pentru amplasare şi utilizare mai sunt necesare  construirea platformei betonate şi accesul  la utilităţi, elemente care influenţează termenul de finalizare efectivă a casei. În orice situaţie, ridicarea unei case modulare este mult mai rapidă decât a unei tradiţionale.
  • Fără bătaie de cap cu gestiunea unui şantier. Pentru că în general casele de vacanţă sunt departe de locuinţa permanentă, gestionarea unui şantier devine o activitatea apăsătoare şi consumatoare de timp. Cu o casă modulară, acest aspect se reduce doar la pregătirea platformei betonate  şi a racordurilor la utilităţi. Pentru beneficiar, aceasta înseamnă incomparabil mai puţine drumuri în locaţie şi discuţii cu constructorul.
  • Accesibilitate şi diversitate. Casele modulare au preţuri foarte competitive atât pe mp cât şi pe proiect, iar oferta Termo Star Construct include nu mai puţin de 7 modele, cu 1 până la 3 camere şi suprafeţe între 22 şi 62 mp. Casele noastre sunt personalizabile după dorinţele proprietarului, atât ca amprenta cât şi că finisaje şi practic, acoperim toate gusturile şi bugetele.
  • Nivel ridicat de calitate. Finisajele sunt opţiunea beneficiarului final, însă nu facem rabat la calitate indiferent dacă este este vorba despre izolaţie, tâmplărie, parchet sau obiectele sanitare. Nu lipsesc placările cu gresie şi faianţă, uşile şi ferestrele de mari dimensiuni, terasele elegante, sistemele de aer condiţionat etc.
  • Eficienţă energetică. Casele modulare de vacanţă realizate de TermoStar Construct au coeficienţi de transfer termic similari cu cei ai unei case tradiţionale. Spre exemplu, termoizolaţia pereţilor este similară cu cea a unui perete din BCA 24 cm grosime + 10 cm izolaţie de polistiren. Astfel, pot fi locuite pe parcursul întregului an, inclusiv în zone montane.

Concluzii

O casă modulară de vacanţă construită de TermoStar Construct este o investiţie bună din toate punctele de vedere. Îţi permite să te bucuri  imediat de o oază de linişte şi confort, fără bătaia de cap şi stresul adus de un şantier.  Nu faci rabat la calitate şi confort şi beneficiezi de o construcţie modernă şi altfel, care îşi păstrează valoarea pe termen lung.

Dacă îţi doreşti o casă modulara de vacanţă şi nu ştii de unde să începi, analizează tipurile de proiecte TermoStar Construct şi contactează-ne la office@termostarconstruct.ro pentru o discuţie mai concretă, despre cum putem face ca visul tău să devină realitate.

FEATURED

Astazi este vorba despre ECO Friendly si Eficienta Energetica a caselor modulare de vacanta

Cand spui casa de vacanta, te duce gandul la natura, liniste si relaxare, casele modulare concepute de catre TermoStar Construct sunt construite sa completeze spatiul de relaxare de care ai nevoie. TermoStar Construct  imbratiseaza procedurile ECO pentru construirea caseloc modulare de vacanta,  nu doar ca protejam mediul inconjurator dar facem ca viitorii proprietari sa aiba o cu totul alta experienta.

Unul dintre cele mai mari avantaje la construirea caselor modulare este ca nu avem nevoie de un santier, mai bine de 90% din lucrari sunt realizate in sediul nostru sub control de calitate , asta ne permite sa reducem poluarea mediului inconjurator si cantitatea  deseurilor de la locul de munca.

Noi ducem realizarea caselor modulare la un alt nivel. Materialele de inalta calitate folosite pentru  realizarea caselor modulare de vacanta permit utilizarea acestora pe toata perioada anului, indiferent de conditiile meteo si factorii externi.

De ce eficient energetic?

Eficient Energetic  nu inseamna schimbarea stilului de viata sau costuri extraordinare  pe materiale de constructii si  tehnologii noi, din contra, TermoStar Construct incearca sa reduca costurile, dar in acelasi timp sa foloseasca materiale de calitate superioara.

 Prin crearea proiectelor noastre utilizam eficient toate resursele astfel incat sa maximizam calitatea constructiilor.

Casele modulare de vacanţă realizate de TermoStar Construct au coeficienţi de transfer termic similari cu cei ai unei case tradiţionale. 

Daca vrei o casa modulara de vacanta la munte sau la mare nu trebuie sa iti faci griji in privinta conditiilor meteo.

Pentru mai multe detalii si informatii acceseaza site-urile noastre:

www.premiumhouse.ro

www.termostarconstruct.ro

Știați că?

Știați că?

Originile caselor modulare datează încă din anii 1600. Una dintre primele case modulare raportate a fost adusă la viață de un pescar american care se mutase recent din Anglia și dorea o casă construită dupa standardele de construcție englezești de încredere!

Până în ziua de astăzi, în lume există peste 16 milioane de case modulare construite pe acest sistem!

În ultimii ani, oamenii din întreaga lume descoperă modul în care casele modulare pot fi prietenoase atât pentru mediu, cât și pentru bugetul lor. Clădirile modulare au o amprentă ecologică mai mică și pot fi construite cu durabilitate și caracter unic. Astăzi puteți cumpăra o casă modulară pentru mult mai puțin decât una construită clasic și puteți personaliza aproape fiecare aspect al acesteia.

www.termostarconstruct.ro duce povestea caselor modulare mai departe, la un alt nivel…

*Fotografiile nu aparțin Termo Star Construct

Scroll to top
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri. Politica privind cookie-urile Ce sunt cookie-urile? Un cookie este un fișier-text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când vizitați site-ul. Cookie-urile sunt larg utilizate pentru a face site-urile funcționale sau pentru ca acestea să funcționeze mai eficient, precum și pentru a furniza informații deținătorilor site-ului. Cum utilizăm cookie-urile? Site-ul bogaxa.ro utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google, Inc. („Google”) care contribuie la analizarea utilizării site-ului. În acest scop, Google Analytics utilizează „cookie-uri”, care sunt fișiere-text plasate în calculatorul dumneavoastră. Informațiile generate de cookie-uri cu privire la modul în care este utilizat site-ul - informații standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastră IP) și informații privind comportamentul vizitatorului într-o formă anonimă - sunt transmise către Google și stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. În conformitate cu certificarea sa legată de „scutul de confidențialitate” (Privacy Shield), Google declară că respectă cadrul UE-SUA privind scutul de confidențialitate. Google poate transfera informațiile colectate de Google Analytics către o terță parte atunci când legislația impune acest lucru sau atunci când respectiva terță parte prelucrează informațiile în numele Google. În conformitate cu condițiile de utilizare ale Google Analytics, Google nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date deținute de Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descărcând și instalând Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Google Analytics Opt-out Browser Add-on Cookie-urile sunt de asemenea utilizate pentru a înregistra dacă utilizatorul a fost de acord (sau nu) cu utilizarea cookie-urilor pe site-ul bogaxa.ro, pentru a nu vi se adresa aceeași întrebare de fiecare dată când vizitați site-ul. Cum pot fi controlate cookie-urile Puteți controla și/sau șterge cookie-uri după cum doriți. Puteți șterge toate cookie-urile care sunt deja pe calculatorul dumneavoastră și puteți configura majoritatea browserelor să împiedice plasarea acestora. Gestionarea cookie-urilor în browserul dumneavoastră Majoritatea browserelor vă permit: să vedeți ce cookie-uri aveți și să le ștergeți în mod individual să blocați cookie-uri ale unor terțe părți să blocați cookie-uri ale anumitor site-uri să blocați setarea tuturor cookie-urilor să ștergeți toate cookie-urile atunci când închideți browserul Dacă optați pentru ștergerea cookie-urilor, trebuie să aveți în vedere că eventualele preferințe se vor pierde. De asemenea, dacă blocați cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv al nostru) nu vor funcționa în mod adecvat, iar transmisiunile pe Internet nu vor funcționa deloc. Din aceste motive, nu vă recomandăm să blocați complet cookie-urile atunci când utilizați serviciile noastre de transmisiuni pe Internet. ----------------------------------- Cookie-urile sunt folosite de serverele web pentru a putea diferenția utilizatorii și pentru a putea reacționa în funcție de acțiunile acestora în cadrul unei sesiuni formate din mai multe tranzacții separate. Autentificarea utilizatorilor față de server este o altă aplicație a cookie-urilor; cu ajutorul acestora serverul reține faptul că utilizatorul s-a autentificat, și îi va permite acțiuni specifice celor autentificați. ------------------------------ Mai multe informatii https://termostarconstruct.ro/privacy-policy/
Save settings
Cookies settings
Suna acum!