Modul simplu si intelingent de a construi Build smart not hard

Astazi este vorba despre ECO Friendly si Eficienta Energetica a caselor modulare de vacanta

Distribuie Articolul

Cand spui casa de vacanta, te duce gandul la natura, liniste si relaxare, casele modulare concepute de catre TermoStar Construct sunt construite sa completeze spatiul de relaxare de care ai nevoie. TermoStar Construct  imbratiseaza procedurile ECO pentru construirea caselor modulare de vacanta,  nu doar ca protejam mediul inconjurator dar facem ca viitorii proprietari sa aiba o cu totul alta experienta.

Unul dintre cele mai mari avantaje la construirea caselor modulare este ca nu avem nevoie de un santier, mai bine de 90% din lucrari sunt realizate in sediul nostru sub control de calitate , asta ne permite sa reducem poluarea mediului inconjurator si cantitatea  deseurilor de la locul de munca.

Noi ducem realizarea caselor modulare la un alt nivel. Materialele de inalta calitate folosite pentru  realizarea caselor modulare de vacanta permit utilizarea acestora pe toata perioada anului, indiferent de conditiile meteo si factorii externi.

De ce eficient energetic?

Eficient Energetic  nu inseamna schimbarea stilului de viata sau costuri extraordinare  pe materiale de constructii si  tehnologii noi, din contra, TermoStar Construct incearca sa reduca costurile, dar in acelasi timp sa foloseasca materiale de calitate superioara.

 Prin crearea proiectelor noastre utilizam eficient toate resursele astfel incat sa maximizam calitatea constructiilor.

Casele modulare de vacanţă realizate de TermoStar Construct au coeficienţi de transfer termic similari cu cei ai unei case tradiţionale. 

Daca vrei o casa modulara de vacanta la munte sau la mare nu trebuie sa iti faci griji in privinta conditiilor meteo.

Pentru mai multe detalii si informatii acceseaza site-urile noastre:

www.premiumhouse.ro

www.termostarconstruct.ro

ARTICOLE SIMILARE

Case Modulare

Case Modulare Sustenabile si Accesibile

Scopul nostru este de a crea o generație diferita, unica si accesibila de case modulare eficiente energetic, sigure, confortabile, calitative, accesibile la scara larga, eco- friendly, si nu in ultimul rand, personalizate. Case modulare premium care vor inspira tranziția societății la un viitor energetic mai curat!

Case Modulare

FYI – Case modulare, case de vacanta

Pentru amplasarea caselor modulare de vacanță este nevoie de o platformă betonată sau fundații tip piloni. Acestea pot fi realizate de beneficiar pe baza proiectului realizat de echipa noastră de proiectare.

Like Us on Facebook

CONSTRUCTII MODULARE PREMIUM