Modul simplu si intelingent de a construi Build smart not hard

A venit toamna, dar inca va mai puteti muta intr-o casa noua pana la Craciun

Distribuie Articolul

A venit toamna şi mulţi dintre cei care se gândesc să construiască o casă îşi văd planurile date peste cap de ploi şi vremea nefavorabilă. Din fericire, există şi opţiunea unei case modulare, care prin timpul scurt de realizare v-ar permite să faceţi Crăciunul în noua locaţie.  Ignoraţi discuţiile despre cum ridicarea unei case durează doi ani şi costă dublu faţă de bugetul planificat. Există soluţii constructive mai simple şi mai usor de controlat.  Sună bine, nu?

Un astfel de scenariu este foarte plauzibil şi vă propunem să analizăm împreună argumentele.  Chiar dacă în 2-3 luni vine iarna, o casă modulară TermoStar Construct nu doar că este gata într-un timp foarte scurt, dar oferă şi tot  confortul necesar pentru a fi locuită pe întreg parcursul anului. Iată de ce:

Timp scurt de realizare şi administrare facilă a proiectului

Achiziţia, configurarea şi montarea unei case modulare este un proiect simplu şi rapid. Opţiunile sunt clare şi fără costuri ascunse: structură, compartimentare, finisaje exterioare şi interioare etc. Contractarea şi stabilirea proiectului durează în general 3-4 zile, construcţia efectivă a casei 15-30 de zile, montajul în locaţie 2 zile. (4 zile pentru casele alcătuite din mai multe module) Fără negocieri obositoare cu constructori, căutarea unui diriginte de şantier, vizite permanente în locaţie etc. Ştiţi de la început costul proiecutlui, iar incertitudinile dispar.

Infrastructura necesară caselor modulare TermoStar Construct este simplă şi foarte uşor de realizat. Din experienţa proiectelor anterioare, vă putem spune că platforma betonată este gata în cca 2 zile. De asemenea, există posibilitatea amplasării modulelor pe piloni, o operaţiune la fel de facilă. Oricât de ploioasă ar fi această toamnă, 2 zile însorite pentru realizarea platformei se găsesc cu siguranţă.

Construcţia unei case modulare nu depinde de stare vremii

Realizarea efectivă  a casei se face într-o fabrica. Aducem componentele gata finisate şi pregătite pentru asamblare.  Prin urmare, nu turnaţi, stâlpi, planşee sau şape şi nu aşteptaţi zile întregi că betonul să se usuce. Procesul de realizare a casei modulare este independent de starea vremii, prin urmare cele 15-30 de zile stabilite contractual (în funcţie de modelul ales) vor fi respectate.

Finisare completă şi confort maxim

Casele modulare TermoStar Construct sunt livrate finisate complet atât la interior cât şi la exterior. Nu pierdeţi timp prin magazine căutând parchet, gresie şi faianţă şi nici nu trebuie să negociaţi cu diverşi meşteri, greu de găsit mai ales dacă locaţie este una mai îndepărtată de oraş. Avem multiple opţiuni de finisaje, pentru diverse gusturi şi bugete.

Important de menţionat (am şi primit multe întrebări pe acest subiect) casele modulare TermoStar Construct sunt locuibile pe tot parcursul anului, deci veţi putea face fără probleme Crăciunul în noua dvs casă. Putem monta o centrală termică (pe gaze sau electrică), calorifere clasice sau chiar încălzire prin pardoseală. De asemenea, tâmplăria şi izolaţia termică sunt de calitate şi va asigură întreg confortul indiferent de temperatură de afară.

Concluzia?

Avantajul Casele modulare TermoStar Construct stă în îmbinarea termenului scurt de realizare (15-30 de zile – complet interior şi exterior) cu gestionarea simplă a întregului proiect. Clienţii au control pe costuri, ştiu exact ce plătesc şi care este termenul de execuţie, nu au costuri ascunse şi nu depind de capriciile vremii. După semnarea contractului ştiu exact când se pot muta în noua casă. Mai mult, în afara structurii metalice, casele modulare TermoStar Construct oferă acelaşi nivel de confort şi funţionalitate ca o casă din cărămidă şi beton, de la căldură şi apă caldă la deschiderile ferestrelor şi izolaţie fonică.

Dacă aveţi deja un teren, cu TermoStar Construct aveţi şansa să faceţi acest Craciun într-o casă nouă. Sunaţi-ne pentru mai multe detalii, iar dacă nu sunteţi pregătiţi pentru o astfel de discuţie accesaţi pagina cu modele de case modulare pe care le oferim: Proiecte Case Modulare.

ARTICOLE SIMILARE

Case Modulare

Case Modulare Sustenabile si Accesibile

Scopul nostru este de a crea o generație diferita, unica si accesibila de case modulare eficiente energetic, sigure, confortabile, calitative, accesibile la scara larga, eco- friendly, si nu in ultimul rand, personalizate. Case modulare premium care vor inspira tranziția societății la un viitor energetic mai curat!

Case Modulare

FYI – Case modulare, case de vacanta

Pentru amplasarea caselor modulare de vacanță este nevoie de o platformă betonată sau fundații tip piloni. Acestea pot fi realizate de beneficiar pe baza proiectului realizat de echipa noastră de proiectare.

Ai găsit ceea ce căutai?

Like Us on Facebook

CONSTRUCTII MODULARE PREMIUM