Modul simplu si intelingent de a construi Build smart not hard

5 motive sa investesti intr-o casa modulara de vacanta

Distribuie Articolul

Te gândeşti la o casă de vacanţă sau de weekend, unde să îţi petreci timpul liber şi să te bucuri de aer curat? Indiferent unde locuieşti, este o opţiune atractivă, mai ales că  viaţa urbană devine tot mai agitată şi stresantă. Te-ai gândit însă la o casă modulară? În acest articol îţi vom prezenta câteva argumente pentru care merită să investeşti într-o casă modulară de vacanţă, o alegere ce te poate duce mai aproape de dorinţele tale.

Înainte să începem, trebuie să ştii că în multe ţări europene, casele modulare au devenit tot mai populare, pe măsură ce piaţa descoperă că sunt construcţii solide, eficiente şi ecologice.

De să optezi pentru o casă modulară de vacanţă?

  • Timp mai scurt de realizare. Casa modulară vine direct construită din fabrică şi include toate finisajele interioare şi exterioare. Pentru amplasare şi utilizare mai sunt necesare  construirea platformei betonate şi accesul  la utilităţi, elemente care influenţează termenul de finalizare efectivă a casei. În orice situaţie, ridicarea unei case modulare este mult mai rapidă decât a unei tradiţionale.
  • Fără bătaie de cap cu gestiunea unui şantier. Pentru că în general casele de vacanţă sunt departe de locuinţa permanentă, gestionarea unui şantier devine o activitatea apăsătoare şi consumatoare de timp. Cu o casă modulară, acest aspect se reduce doar la pregătirea platformei betonate  şi a racordurilor la utilităţi. Pentru beneficiar, aceasta înseamnă incomparabil mai puţine drumuri în locaţie şi discuţii cu constructorul.
  • Accesibilitate şi diversitate. Casele modulare au preţuri foarte competitive atât pe mp cât şi pe proiect, iar oferta Termo Star Construct include nu mai puţin de 7 modele, cu 1 până la 3 camere şi suprafeţe între 22 şi 62 mp. Casele noastre sunt personalizabile după dorinţele proprietarului, atât ca amprenta cât şi că finisaje şi practic, acoperim toate gusturile şi bugetele.
  • Nivel ridicat de calitate. Finisajele sunt opţiunea beneficiarului final, însă nu facem rabat la calitate indiferent dacă este este vorba despre izolaţie, tâmplărie, parchet sau obiectele sanitare. Nu lipsesc placările cu gresie şi faianţă, uşile şi ferestrele de mari dimensiuni, terasele elegante, sistemele de aer condiţionat etc.
  • Eficienţă energetică. Casele modulare de vacanţă realizate de TermoStar Construct au coeficienţi de transfer termic similari cu cei ai unei case tradiţionale. Spre exemplu, termoizolaţia pereţilor este similară cu cea a unui perete din BCA 24 cm grosime + 10 cm izolaţie de polistiren. Astfel, pot fi locuite pe parcursul întregului an, inclusiv în zone montane.

Concluzii

O casă modulară de vacanţă construită de TermoStar Construct este o investiţie bună din toate punctele de vedere. Îţi permite să te bucuri  imediat de o oază de linişte şi confort, fără bătaia de cap şi stresul adus de un şantier.  Nu faci rabat la calitate şi confort şi beneficiezi de o construcţie modernă şi altfel, care îşi păstrează valoarea pe termen lung.

Dacă îţi doreşti o casă modulara de vacanţă şi nu ştii de unde să începi, analizează tipurile de proiecte TermoStar Construct şi contactează-ne la office@termostarconstruct.ro pentru o discuţie mai concretă, despre cum putem face ca visul tău să devină realitate.

ARTICOLE SIMILARE

Case Modulare

Case Modulare Sustenabile si Accesibile

Scopul nostru este de a crea o generație diferita, unica si accesibila de case modulare eficiente energetic, sigure, confortabile, calitative, accesibile la scara larga, eco- friendly, si nu in ultimul rand, personalizate. Case modulare premium care vor inspira tranziția societății la un viitor energetic mai curat!

Case Modulare

FYI – Case modulare, case de vacanta

Pentru amplasarea caselor modulare de vacanță este nevoie de o platformă betonată sau fundații tip piloni. Acestea pot fi realizate de beneficiar pe baza proiectului realizat de echipa noastră de proiectare.

Like Us on Facebook

CONSTRUCTII MODULARE PREMIUM